Tuinaanleg van uw droomtuin!

 

Als het tuinontwerp klaar is en het budget is vastgesteld start de volgende fase; het aanleggen van de tuin. Bij de tuinaanleg is planning en organisatie belangrijk. Dit gebeurt in goed overleg met de klant en zal besproken worden in welke fases de tuinaanleg gedaan wordt. 

Waar kunt u aan denken bij een tuinaanleg:

  • Zijn uw wensen en ideeën goed vertaald?
  • Is het volgens budget? 
  • Wat is de planning?
  • Wie is het contactpersoon tijdens de werkzaamheden?
  • Kunnen de hoveniers gemakkelijk de tuin in?

De tuinaanleg wordt gedaan door onze vakbekwame hoveniers, zij hebben jarenlange ervaring en het aanleggen van tuinen is hun dagelijks werk. Het aanleggen van de tuin kan natuurlijk bij alle tuinen, van kleine stadstuin tot villa tuin en van een nieuwbouw tuin tot bestaande tuinen. Het kan ook een renovatie van een tuin betreffen, een deel van de tuin kan nog prima zijn terwijl u voor een ander deel van de tuin andere plannen heeft. Ook dat is mogelijk. 

Verlichting in de tuin wordt vaak meegenomen in het tuinontwerp. Dit is een belangrijk onderdeel, want ook op donkere dagen kunt u, met mooie verlichting, prachtig van de tuin genieten!

Balkenende Hoveniers maakt vooraf altijd een offerte en omschrijft daarin uitgebreid de werkzaamheden. De offerte wordt zorgvuldig met u besproken en zodra de offerte akkoord is kan de tuinaanleg starten.

 

                                  

 

 

Neem contact op voor meer informatie over Tuinaanleg

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple