Nieuwsbrief

 

Welkom
Iedereen weer terug van vakantie en in het gareel. Nagenieten van de nazomer en van de tuin. Wij hebben niet stil gezeten afgelopen seizoen, en ook staan er weer leuke projecten op de plank!

Markten
Velen hebben ons gezien met kunstgras op de regionale markten. Op de Olmenhorst in Lisserbroek, Hillegom, Lisse, Sassenheim tot Haarlem. Op deze regionale markten geven we persoonlijk uitleg over kunstgras en kun je de grote diversiteit in het kunstgras zien en beleven. Onze marktman William vertelt hier graag over.

Balkenende Tuin en Wonen markten

Siergrassen
Heel veel klanten gaan siergrassen steeds meer waarderen. Het staat prachtig in de tuin, heeft niet veel onderhoud nodig en siergras ziet er speels uit. Wij bestellen siergrassen rechtstreeks bij een vakbekwame kweker met een enorme diversiteit en vooral prachtige kwaliteit. Arjan adviseert graag voor een mooi groen plan in de tuin.

Balkenende tuin en wonen siergras

Watervriendelijke tuin

De watervriendelijke tuin
Het afgelopen seizoen hebben we te maken gehad met enorme regenbuien. Hierdoor kan het wel eens gebeuren dat de tuin onder water komt. Het is verstandig om maatregelen te treffen zodat de tuin de zomer- en herfst maanden goed doorstaat. Tuinbranche Nederland heeft in samenwerking met Amsterdam Rainproof tips&tricks opgesteld, handig om na te leven!

Een juiste verhouding verhard en onverhard terrein, plantensoorten gebruiken die zowel tegen natte als droge voeten kunnen, het opvangen van overtollig regenwater in vijvers of regentonnen en het hergebruiken van het gratis regenwater voor besproeiing van de tuin in de extreem droge perioden zijn enkele simpele voorbeelden om de tuin te helpen overleven. Of wat dacht je van een druppelirrigatiesysteem? Zo krijgt de tuin voldoende water ook wanneer je zelf weg bent. Niet alleen handig, groene watervriendelijke tuinen zorgen er ook voor dat de hitte een stuk beter uit te houden is! Meer informatie via: www.rainproof.nl en op www.balkenende.nl

Verhuur kunstgras
Feestje, evenement of een beurs? Wij verhuren ook kunstgras!

In diverse kleuren, het maakt je presentatie een stuk aantrekkelijker waardoor je goed opvalt. Voor grote en kleine evenementen hebben we het feest al aangekleed, met succes!

Neem gerust contact op als je vragen hebt, we denken graag met je mee.

balkenende tuin en wonen verhuur kunstgras

Tuinsporten
Buitensporten is steeds meer populair onder de sportievelingen. En natuurlijk is dat ook heerlijk, sporten in de vrije natuur en buitenlucht.

Wij hebben een leuk bedrijf gevonden met geweldige hufterproof buiten fitness apparaten. Hierdoor kun je de oefeningen uitbreiden en gewoon in je eigen tuin doen! Of misschien wil jouw gemeente hierin wel investeren om een sportieve buurt te maken.

Balkenende tuin en wonen fitness

 

Pannavelden en Jeu de Boulesbanen
Ook hebben wij diverse pannavelden weer aangelegd in buurten en bij scholen. En hebben we voor het grootste Jeu de Boules festival in Amsterdam alle banen aangelegd. Deze sport is hot, kijk maar eens bij Mooie Boules (httpss://www.facebook.com/mooieboules).

Balkenende tuin en wonen pannaveld jeu de boules

Radiospot Qmusic:
Voor 2 weken waren we dagelijks te horen op Qmusic: Luister hier!

Kunstgras clinic
Het afgelopen seizoen hebben we een aantal kunstgras clinic gegeven. Deze waren gratis en voor bedoeld voor iedereen die zelf kunstgras wilt monteren in zijn eigen tuin. Je krijgt tijdens deze workshop alle tips&trics over het zelf aanleggen van kunstgras. Het is een actieve workshop waarbij de vakmannen je helpen en uitleg geven.

We gaan deze in het najaar herhalen, hou onze Facebook pagina in de gaten voor de exacte data, of geef je alvast op via arjan@balkenende.nl ovv kunstgras clinic. Dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden.

balkenende tuin en wonen clinic

Open dag Hoveniers
Landelijke open dag hoveniersNoteer in uw agenda:
24 september Landelijke Open Dag Hoveniers!

We zien u graag, we geven informatie over siergrassen, beplanting, tuinontwerp, tuinaanleg en natuurlijk ook kunstgras.

 

Kom gerust eens kijken bij ons, Kruisbaak 3 te Lisserbroek. Vrijblijvend een afspraak maken is ook altijd mogelijk. De koffie staat klaar en wij denken graag met u mee.

 

Zonnige groet,

Arjan Balkenende

Sonja Touw

www.balkenende.nl

 

OOK TE VOLGEN VIA FACEBOOK EN TWITTER facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin twitter balkenende hoveniers

 
 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple