Nieuwsbrief

BABES IN BUSINESS Babes in business SBS 6 Kunstgrasgigant

Balkenende Tuin & Wonen begon dit jaar met een leuke film voor het SBS 6 programma Babes in Business! Op onze site [klik hier] en facebook nog terug te zien! Leuke promotie voor ons kunstgras!

     

RENOVATIE TUIN
Renovatie historische tuin, super mooi project in Spaarndam, van de familie Wognum. We houden u op de hoogte voor het eindresultaat!

TUINSPORT:
Sportief in eigen tuin. Hoe leuk is dat voor jezelf maar zeker ook voor de kinderen! We leveren een complete pannaveld, maar ook alleen een doel met kunstgras. Leuk met elkaar even een balletje schieten! Informeer naar de mogelijkheden; Arjan Balkenende 06 46708161

VOORJAAR! GENIETEN VAN JE TUIN!
Nu alvast een stukje onderhoud en snoeien geeft straks een prachtige begroeiing en meer plezier!

SHOWROOM:
Met onze showroom voor kunstgras zijn we gevestigd op Kruisbaak 3, maar ook voor al uw tuin ideeën en vragen kunt u bij ons terecht. Afspraak maken vooraf kan natuurlijk ook! Neem de afmeting en foto’s van uw tuin mee.

 

We zijn open van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur. Wilt u ’s avonds langskomen is dat ook mogelijk, maak dan een afspraak; Arjan Balkenende 06 46708161.

Graag tot ziens!

Arjan&Sonja

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple