Nieuwsbrief
Restyling4living

Wat doen we met dat antieke tafeltje van moeder..” of “waarom krijg ik het niet gezellig in huis?” herken je dit dilemma? Restyling4living.nl is een nieuwe service van Balkenende Tuin&Wonen, gelanceerd om styling of restyling van uw tuin of woning laag drempelig te maken en hierbij kun je het nog cadeau doen ook. Speciaal voor de feestdagen maar ook voor een jubileum of verjaardag. Kijk op www.restyling4living.nl en geef een verrassende metamorfose voor woonkamer en tuin cadeau!
Teken je eigen tuin!

Ontwerp je eigen tuin via www.balkenende.nl - ontwerp. Met tekenjetuin schetst u in een handomdraai uw eigen droomtuin. 100% compleet! Maak stap- voor- stap kennis met het online tekenprogramma tekenjetuin®.
StopGladheid

De winters kunnen prachtig zijn, een witte wereld of een sloot met schaatsers, maar voor het dagelijks bewegen in deze winterse wereld zijn sneeuw en ijs niet altijd even praktisch en al helemaal niet veilig.
Stopgladheid.nl is een onderdeel van Balkenende Hoveniers en staat 24/7 gereed om gladheid te bestrijden of sneeuw vrij te maken
Werkwijze:
U neemt contact op middels arjan@balkenende.nl zodra de weerberichten sneeuw of ijs voorspellen, vooraf wordt de prijs besproken en binnen 24 uur realiseren we wat we afspreken. Tenzij de weeromstandigheden dit niet toelaten.
Of
U sluit een abonnement af. Door dit abonnement krijgt u voorrang in de planning en bent u er zeker van dat u niet hoeft te bellen bij gladheid, wij komen zodra de weerberichten dit aangeven. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden binnen dit abonnement. arjan@balkenende.nl.
Voorstellen Arjan Balkenende en Sonja Touw

Styling en ontwerpen is voor iedere klant persoonlijk, in dit filmpje laten we onze gedachtes en ideeën spreken. Klik hier voor onze presentatie!
WhatsApp

Tegenwoordig vinden klanten het gemakkelijk om te appen, snel en ideaal voor foto’s. Dat kan bij ons ook natuurlijk. Arjan 06 46708161 dagelijks van 7.00 uur tot 22.00 uur.
Twitter

Vanaf heden te volgen via httpss://twitter.com/BalkenendeHome
Facebook

Ook via Facebook ontvangt u de laatste informatie: www.facebook.com/Balkenende-TuinWonen

Arjan Balkenende en Sonja Touw wensen u prettige feestdagen
en een gezond, groen en sfeervol 2015!

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple