Nieuwsbrief

Balkenende Tuin&Wonen en Kunstgrasgigant Lisserbroek nodigen u uit om komend weekend gratis de Appelparade op de Olmenhorst te bezoeken!

De Appelparade is 3 dagen feest op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Tijdens het Pinksterweekend 23, 24 en 25 mei 2015 kun je hier heerlijk shoppen, je laten verrassen door theater & muziek en genieten van pure, ambachtelijke producten. De entree voor dit evenement is gratis, het weer is mooi, dus kom genieten!


Balkenende Tuin&Wonen en de Kunstgrasgigant zullen aanwezig zijn op deze Appelparade. Kom langs voor uw tuinadvies, maak kennis met het moderne kunstgras en wees verrast over de echtheid van dit product, of laat u informeren hoe ook uw tuin kan worden aangepast aan uw interieur of andersom.

 

Balkenende Tuin&Wonen gaat met zijn tijd mee! U kunt hier terecht voor uitgebreid advies over de inrichting van uw tuin of interieur bij adviseurs met vakkennis van ontwerp en groen voor uw inrichting van tuin en woning of de combinatie!


Al weer enige tijd is ook de Kunstgrasgigant gevestigd aan het Turfspoor in Lisserbroek. Een enorm assortiment met allen topkwaliteit kunstgras van Nederlandse kunststofvezels. Bij de kunstgrasgigant vind u de vakkennis, een compleet assortiment en heel veel couponnen. Er is altijd een keuze voor uw gras!


Sinds kort is er ook een kunstgraswinkel in het winkelcentrum De Symfonie in Nieuw Vennep.

Daarmee stoppen de activiteiten van Balkenende Tuin&Wonen nog niet! Op 25 maart was de opening van BuitensteBinnen & Lifestyle op de Koninginneweg 101 in Lisse. Een samenwerking van 9 bedrijven op het gebied van woning- en tuininrichting. De gezamenlijke vakkennis van deze specialisten is meer dan honderd jaar ervaring! Breng eens een bezoek aan de winkel en laat u verrassen door de veelzijdigheid in inrichting! Download de flyer hiernaast en kom je gratis googiebag ophalen!

 

We ontmoeten u graag komend weekend op de Olmenhorst en wensen u alvast veel zon!

Met vriendelijke groeten,

 

Sonja en Arjan 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple