Kunstgrasgigant Lisserbroek aanleggen kunstgras

Delfweg 36A te Noordwijkerhout 
DE MEESTE KEUZE IN  KUNSTGRAS
VAN NEDERLAND!

Kunstgrasgigant Noordwijkerhout zal vanaf 19 februari haar deuren openen om u te ontvangen! Kunstgrasgigant Noordwijkerhout is een onderdeel van Balkenende Hoveniers.

Delfweg 36A te Noordwijkerhout

Hier maken wij deel uit van TUIN BOULEVARD BOLLENSTREEK! Op het terrein van Meeuwenoord Steengoed bundelen diverse bedrijven zich samen op het gebied van tuinen. Hierdoor heeft u kennis en kwaliteit op 1 plek, dit biedt u gemak en bespaart tijd. Veranda's, zwembaden, wellness, buiten verlichting, tuinmeubelen, koi-vijvers en natuurlijk sierbestrating en kunstgras. 

Op zaterdag 17 maart om 9.00 uur - 17.00 uur zal de feestelijke opening zijn van TUIN BOULEVARD BOLLENSTREEK, met leuke activiteiten voor de kinderen! 

Bij de KUNSTGRASGIGANT heeft u ruime keus in kunstgras tegen scherpe prijzen. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden. Zowel lange als korte sprieten zijn mogelijk, evenals kunstgras met mosdraad. Dit seizoen hebben we  4 nieuwe soorten speciaal ontwikkeld voor en door de Kunstgrasgigant, dit zijn prachtige dikke grasmatten en extra scherp geprijsd!

Als het nodig is maken we gebruik van zand om het kunstgras in te strooien, we werken nooit met rubber korrels, dit is alleen voor sportvelden. Het zand houdt de spriet mooi omhoog, het houdt de mat op zijn plek en verkoeld. 

MONTAGE KUNSTGRAS

Uiteraard kunnen wij voor u het kunstgras monteren, we halen het 'oude' gras weg, egaliseren en monteren de nieuwe kunstgras matten. Wilt u de montage zelf doen, bekijk dan voor wat tips het onderstaande filmpje:

 

Aanleggen van kunstgras
 

VOORRAAD

De voorraad van Noordwijkerhout ligt in Lisserbroek, 10 minuten rij afstand. Dus wilt u snel beginnen dan kunt u het daar gelijk ophalen. Bezorgen is ook mogelijk!

KUNSTGRAS

Kunstgras is te gebruiken voor de tuin, als prachtig, altijd groen gazon, maar we hebben ook diverse soorten die prachtig zijn op een balkon of dakterras. We monteren het ook heel veel bij schoolpleinen, kinderdagverblijven, speeltuinen en zorgcentra. Tevens verhuren wij kunstgras voor evenementen, beurzen en feesten. Kortom kunstgras is voor diverse doeleinden te gebruiken. 

Voordelen van Kunstgras:

  • onderhouds vriendelijke
  • altijd groen
  • nooit meer maaien
  • heerlijk zacht
  • goede afwatering
  • veilig voor kinderen

 

Openingstijden Kunstgrasgigant Noordwijkerhout:

maandag: 10.00 uur - 17.00 uur
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: 10.00 uur - 17.00 uur
vrijdag: 10.00 uur - 17.00 uur
zaterdag: 10.00 uur -14.30 uur
zondag: gesloten

Wesley ontvangt u graag! Koffie staat klaar!

 

 

Vraag hier uw offerte aan
 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin twitter balkenende hoveniers youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.com | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple