Noordwijkerhout

Kunstgrasgigant Lisserbroek aanleggen kunstgras
Delfweg 36A te Noordwijkerhout 
Wesley: 06 46708163
DE MEESTE KEUZE IN  KUNSTGRAS
VAN NEDERLAND!
 
 

Kunstgrasgigant Noordwijkerhout is een  onderdeel van Balkenende Hoveniers.

Hier maken wij deel uit van TUIN BOULEVARD BOLLENSTREEK! Op het terrein van Meeuwenoord Steengoed bundelen diverse bedrijven zich samen op het gebied van tuinen. Hierdoor heeft u kennis en kwaliteit op 1 plek, dit biedt u gemak en bespaart tijd. Veranda's, zwembaden, wellness, buiten verlichting, tuinmeubelen, koi-vijvers en natuurlijk sierbestrating en kunstgras. 

Kunstgrasgigant Noordwijkerhout
 

NIEUWBOUW:

Zeker ook handig als u net uw NIEUWBOUW huis heeft gekocht. Dan kunt u hier in 1x slagen voor de gehele tuin. U kunt vooraf een afspraak maken, dit is ook mogelijk buiten openingstijden. Neem dan contact op met Wesley 06 46708163. U kunt uw kunstgras uitzoeken en vastleggen wanneer u het geleverd wilt hebben. Montage is natuurlijk ook mogelijk, aangezien DE KUNSTGRASGIGANT een onderdeel is van Balkenende Hoveniers, kunnen we uw gehele tuin aanleggen of alleen uw kunstgras monteren naar uw wens. Voor een tuinontwerp kunt u ook bij ons terecht.

WEINIG TIJD?

Heeft u weinig tijd, dan kunnen we naar u toe komen: Wesley neemt coupons mee en zal u in uw eigen tuin GRATIS advies op maat geven. Direct een offerte. Geheel vrijblijvend!!

Bij de KUNSTGRASGIGANT heeft u ruime keus in kunstgras tegen scherpe prijzen. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden. Zowel lange als korte sprieten zijn mogelijk, evenals kunstgras met mosdraad. Dit jaar hebben we  4 nieuwe soorten speciaal ontwikkeld voor en door de KUNSTGRASGIGANT, dit zijn prachtige dikke grasmatten en extra scherp geprijsd!

Wij adviseren om kunstgraszand in het kunstgras te strooien. Het zand zorgt ervoor dat de spriet langer omhoog blijft staan (minder snel borstelen), en het houdt de mat op zijn plek (door het gewicht) en zorgt voor verkoeling. 

MONTAGE KUNSTGRAS

Uiteraard kunnen wij voor u het kunstgras monteren, we halen de 'oude' situatie weg, brengen een schoon zandbed aan, egaliseren het zandbed en monteren uw nieuwe kunstgras mat.

Wilt u de montage zelf doen, bekijk dan voor wat tips het onderstaande filmpje:

Aanleggen van kunstgras
 

VOORRAAD

De voorraad van Noordwijkerhout ligt in Lisserbroek, 10 minuten rij afstand. Dus wilt u snel beginnen dan kunt u het daar gelijk ophalen. Bezorgen is ook mogelijk!

KUNSTGRAS

Kunstgras is te gebruiken voor de tuin, als prachtig, altijd groen gazon, maar we hebben ook diverse soorten die prachtig zijn op een balkon of dakterras. We monteren het ook heel veel bij schoolpleinen, kinderdagverblijven, speeltuinen en zorgcentra. Tevens verhuren wij kunstgras voor evenementen, beurzen en feesten. Kortom kunstgras is voor diverse doeleinden te gebruiken. 

Voordelen van Kunstgras:

  • Onderhouds vriendelijk
  • Altijd groen
  • Nooit meer maaien
  • Heerlijk zacht
  • Goede afwatering
  • Veilig

Op deze dagen ontvangt Wesley u graag:

maandag: 10.00 uur - 17.00 uur
dinsdag: Op afspraak 
woensdag: Op afspraak 
donderdag: 10.00 - 17.00 uur
vrijdag: 10.00 uur - 17.00 uur
zaterdag: 10.00 uur -14.30 uur
zondag: gesloten

Wegens de feestdagen is filiaal Noordwijkerhout gesloten vanaf 21 december t/m 6 januari 2020. We wensen u mooie feestdagen toe en ontvangen u graag weer in het nieuwe jaar!

Uiteraard kunt u ook afspraken maken buiten openingstijden. Neemt u dan contact op met Wesley om een afspraak in te plannen: 06 46708163 (appje sturen is ook prima).

Koffie staat klaar!

 

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple