Lisserbroek

Kunstgrasgigant Lisserbroek aanleggen kunstgras
Kruisbaak 3 te Lisserbroek. 
DE MEESTE KEUZE IN  KUNSTGRAS
VAN NEDERLAND!
 
 

Kunstgrasgigant Lisserbroek is een onderdeel van Balkenende Hoveniers. 

Bij de KUNSTGRASGIGANT heeft u ruime keus in kunstgras tegen scherpe prijzen. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden. Zowel lange als korte sprieten zijn mogelijk, evenals kunstgras met mosdraad. Veel verschillende soorten, kleuren en zachtheid. Kunstgras moet je zien, voelen en beleven. Kom kijken bij onze showroom in Lisserbroek, we adviseren u graag.

Kunstgrasgigant Lisserbroek 
 

Wij adviseren om kunstgraszand in het kunstgras te strooien, we werken nooit met rubber korrels, dit is alleen voor sportvelden. Het zand zorgt ervoor dat de sprieten langer omhoog blijven staan (minder snel borstelen), het houdt de mat op zijn plek en verkoeld.

U kunt ook online bestellen:  https://onlinekunstgrasshop.nl

Dit jaar gestart met een online kunstgrasshop, shoppen wanneer het u uitkomt, dezelfde service en kwaliteit! 

MONTAGE KUNSTGRAS

Uiteraard kunnen wij voor u het kunstgras monteren; we halen de 'oude' situatie weg, brengen een schoon zandbed aan, egaliseren het zandbed en monteren uw kunstgrasmat. Omdat KUNSTGRASGIGANT Lisserbroek een onderdeel is van Balkenende Hoveniers is een complete tuinaanleg en tuinontwerp ook mogelijk.

Bekijk onze filmpjes, heb je daarna nog vragen, dan horen we het graag.

Kunstgras kopen en direct meenemen
Niet voor niets verklapt onze bedrijfsnaam dat het assortiment gigantisch is. Er zijn altijd ruim 20 soorten kunstgras op voorraad. Elke week worden er nieuwe volle rollen en (rest)partijen geleverd, door gerenommeerde fabrikanten. Dus kopen = direct meenemen!

Als u wilt dat wij het voor u monteren dan kan dit natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend een offerte aan via: kunstgras@balkenende.nl vermeld dan de afmetingen en wat nu de huidige situatie is, dus bijvoorbeeld: ligt er gras of is het nu betegeld en wilt u dat wij dit voor u weghalen of doet u dit zelf. Wij kunnen het compleet voor u verzorgen! 

Kunstgras is onderhoudsvrij en multi inzetbaar 
Het kunstgras van KUNSTGRASGIGANT is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin (siergras). Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden en voor sportvelden en campings. Het grote voordeel voor al deze toepassingen is, dat er nooit gemaaid hoeft te worden en er geen overig onderhoud nodig is. Ook is ons kunstgras UV bestendig en rot- en schimmelvrij.

 

Aanleggen van kunstgras
 

Scherpe prijzen
Al onze grassoorten zijn overzichtelijk geprijsd. Bij de rollen uit het vaste assortiment geldt de prijs per m2. Bij de restanten in de couponnenhal staan de maat en bijbehorende prijs duidelijk vermeld. U kunt dus zelf zien wat het kost en gras uitzoeken dat bij uw budget past.

Coupons

In onze vestiging in Lisserbroek hebben we diverse coupons, dit zijn reststukken kunstgras in diverse soorten en maten. Omdat het restanten en/of fabriekspartijen zijn, zijn de coupons extra aantrekkelijk geprijsd. Al onze coupons zijn voorzien van een duidelijk etiket met de maat en de prijs. Wij kunnen de coupon eventueel voor u op maat snijden (als service), maar u betaalt altijd de hele coupon.

Kleuren en maatwerk
De verschillende prijzen zijn gebaseerd op de diversiteit in kleuren en maten (breedtes). Ook voor grote tuinen bieden wij volle rollen tegen scherpe prijzen. Bovendien leveren we ook maatwerk. Alles is leverbaar, onafhankelijk van de rolbreedte. Vraag dus gerust naar afwijkende maten.

Zie ook de website van de Kunstgrasgigant: www.kunstgrasgigant.nl/kunstgras-lisserbroek.

Wij staan graag voor u klaar!

 

 
 
 
 
 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple