GRATIS kunstgras advies bij jou in de tuin!

Twijfel je nog over KUNSTGRAS?

Maak dan een afspraak met Wesley bij jou in de tuin! GRATIS kunstgras advies; Wesley neemt minimaal 8 grote kunstgras stalen mee zodat je goed de verschillen kunt zien en voelen! We hebben kunstgras in verschillende kleuren groen, de diktes van de kunstgras mat zijn anders, verschil van lengte in de sprieten en het ene kunstgras voelt anders dan de andere! Op deze manier kies je het beste kunstgras dat past binnen je budget en smaak. En dat lekker thuis op de bank of in je eigen tuin! Makkelijk toch! Zo ben jij straks klaar voor het mooie weer.

Wesley vertelt over de vele voordelen van het kunstgras en ook heeft hij handige montage tips! Vervolgens meet hij de tuin in en zal een vrijblijvende offerte maken.  

Kunstgras balkon of tuin     Kunstgras balkon of tuin

We leveren snel, en we hebben natuurlijk ook de mogelijkheid tot kunstgras montage. Compleet verzorgd met het weghalen van het 'oude' gras of tegels en het afvoeren van de puin. Ons team met hoveniers staan graag klaar om jouw droomtuin te realiseren! 

Ook voor een complete tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Kijk hier Tuinaanleg voor meer informatie.

 

 

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram  


bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple