Schoolplein om op te spelen


In dit geval, bij een schoolplein of speeltuin kiezen we voor kunstgras, vooral omdat het onderhoudsvriendelijk is, practisch en heerlijk zacht. Groen geeft een mooie sfeer en nodigt uit om te spelen!

Wij leggen in een tuin graag natuurlijk gras, maar op een schoolpein of speeltuin is kunstgras ook een goed alternatief ter vervanging voor tegels. Voor de kinderen is het fijner te spelen op zacht kunstgras dan tegels. Kunstgras is heerlijk zacht en daagt uit om te spelen en te ravotten, daarbij is het onderhoudsvriendelijk en altijd groen. Bij deze school is gekozen voor kunstgras.

Mocht u interesse hebben, neem dan vrijblijvend contact op met Wesley - 06 46708163

 

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple