TUIN ontwerp TIPS 2


In mijn vorige blog schreef ik over de practische informatie van een tuin, zoals de maten en de ligging, over de tuinwensen van alle gebruikers, de tijd die u wilt investeren in onderhoud en als laatste maar niet minder belangrijk; het budget.

Als dit bij u en de familieleden duidelijk is, kunnen we door naar de volgende stap!

En dat is de sfeer en de style van de tuin! Bedenk goed welke style u wilt, het brengt rust en evenwicht in de uitstraling als dit goed aansluit op het interieur. Kijk daarom goed naar de kleuren en de materialen van je interieur, wat zijn de basis kleuren, wit, zwart, antraciet of juist aardetinten of natuurlijke kleuren, zoals bv olijf groen. En welke materialen; eikenhout, beton, riet, steigerhout, wit hout, staal, steen etc.

Schrijf de kleuren en materialen op een rij en beperk het tot 2 -3 kleuren en materialen. 

Bekijk goed welke style u mooi vindt, heel strak, romantisch, stoer, landelijk, klassiek, retro, exotisch of knus. Give it a name, waar u gevoel bij heeft, zoek plaatjes die u mooi vindt en blijf strak binnen de kleuren familie  en de materialen. Dit geeft straks het resultaat eenheid en rust!

Met kleuren familie bedoel ik dat als blauw de basiskleur is, u kunt kiezen uit de verschillende blauwen - lichtblauw - blauwgrijs - donker blauw etc. Bij de verfwinkel zijn mooie kleurstalen waar deze families opstaan. 

Voor beelden en plaatjes raad ik Pinterest aan, heerlijk om daar een half uurtje door heen te scrollen en makkelijk te bewaren wat leuk is en inspiratie geeft. Kijk ook even op onze pagina!   

  Succes met zoeken, kijken, inspiratie opsnuiven, ideetjes opdoen en vooral BESLISSINGEN nemen. Want ook dat laatste is heel belangrijk. Keuzes maken! En mocht u vragen hebben, mail dan gerust naar sonja@balkenende.nl

Warme groet,

Sonja

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple