KLEUR in de TUIN!


Deze tuin willen we toch even in het bijzonder onder de aandacht brengen. Omdat dit een tuin is met lef, deze klanten hebben gekozen voor een gekleurde schutting in de tuin en hierdoor vergroot het optisch de tuin!

Tuinaanleg-kleur-tuinontwerp  Tuin-aanleg-kleur-tuinontwerp

Kleuren in de tuin maken een dynamisch geheel. Dit kan door middel van de accessoires, de kussentjes, lampen, kaarsen, bloempotten en bakken. Doordat je kleuren herhaalt en doordat je je beperkt tot 2 of 3 kleuren brengt het rust en evenwicht in de tuin. Afhankelijk welke kleuren je gebruikt maakt het ene opvallender dan het andere. Zwart wordt ook steeds vaker gebruikt voor schuttingen, een mooie stijlvolle kleur, wat heel mooi past bij groen. Denk er eens over na, en geef je tuin een ware metamorfose door kleur te gebruiken. 

Dit is de tuin in aanleg, zonder kleur, heel verschil toch met de foto's hierboven:

Tuin-in-aanleg  Tuin-ontwerp-Overveen

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple