Padel baan in Amsterdam


We kregen een leuke aanvraag voor een groot stuk blauw kunstgras voor een padel baan in Amsterdam, Olympiaplein. Ik weet niet of iedereen weet wat padel is, maar het is een dynamische sport wat enorm populair wordt en eigenlijk al is!
We kregen een leuke aanvraag voor een groot stuk blauw kunstgras voor een padel baan in Amsterdam, Olympiaplein. Ik weet niet of iedereen weet wat padel is, maar het is een dynamische sport wat enorm populair wordt en eigenlijk al is!

Padel is een racket- en balsport voor 2 of 4 spelers (enkel- of dubbelspel) waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net dient gespeeld te worden. Het is een mix van tennis en squash. Een te gekke snelle sport die overgewaaid is uit Spanje.

Voor ons een speciaal project, en met de leuke samenwerking van de jongens van de padelbaan is het een top baan geworden, waar de spelers zeer tevreden zijn over het resultaat.

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u zin om eens kennis te maken met deze sport, kijk dan eens op de website van Play Padel Amsterdam.

         Kunstgras Padel baan Amsterdam      Kunstgras Padel baan Amsterdam 

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple