Tuin workshop


Vorige week kregen we bezoek van studenten van de 'Capital Trees', een tuinclub uit Richmond (Virginia). Arjan Balkenende presenteerde de verschillende tuinen op locatie. Een prachtige zonnige dag met hele enthousiaste mensen en prachtige tuinen!
Vorige week kregen we bezoek van studenten van de 'Capital Trees', een tuinclub uit Richmond (Virginia). Arjan Balkenende presenteerde de verschillende tuinen op locatie. Een prachtige zonnige dag met hele enthousiaste mensen en prachtige tuinen!

De eerste tuin was een particuliere tuin waarbij met ontwerpen goed rekening was gehouden met de wensen van de klant; een rustgevende vijver, mooie schaduw plekken, een zon terras en een mooie ruime plek om heerlijk met elkaar te eten. Deze klant is een groot tuinliefhebber en de tuin zag er op en top uit. De studenten keken hun ogen uit!

            Tuin vijver          tuin workshop

Arjan vertelde over de voordelen van Hedera, wat de meeste mensen niet weten is dat Hedera het fijnstof uit de lucht haalt. Je ziet langs de snelwegen steeds meer Hedera tegen de geluidswanden groeien, maar ook onder de rook van Schiphol is Hedera erg positief en zorgt voor een betere leefomgeving!

Vervolgens ging het bezoek naar een prachtige sfeervolle horeca tuin van d'Oude Molen, waar je niet alleen heerlijk kunt eten maar dus ook heerlijk buiten kunt zitten in een groene omgeving. Daarna werden de studenten verrast met een daktuin. Onder deze daktuin bevindt zich een groot parkeergarage. Door de daktuin ervaar je geen grijs en beton, maar een prachtige groene omgeving!      

      daktuin      Hedera

De weg vervolgde zich toen naar onze showroom op de Kruisbaak in Lisserbroek. Iedereen aan de koffie en de thee en hadden volle aandacht voor de presentatie welke ging over 50 jaar tuin gebruik en tuinontwerp. De studenten waren razend enthousiast en gingen moe en voldaan naar hun hotel, waar ze zich gingen voorbereiden op de volgende dag; de Keukenhof!

              

 

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple