Een dag adviseur bij het kunstgras:


Kunstgras wordt steeds populairder. Hierdoor is een zeer uitgebreid assortiment ontstaan wat we u graag willen presenteren. We hebben onze collega’s opgeleid tot ware kunstgraskenners en de kneepjes van het vak willen we natuurlijk met u  delen.
Kunstgras wordt steeds populairder. Hierdoor is een zeer uitgebreid assortiment ontstaan wat we u graag willen presenteren. We hebben onze collega’s opgeleid tot ware kunstgraskenners en de kneepjes van het vak willen we natuurlijk met u  delen.

Het is ook heel leuk om de klanten te mogen ontvangen. De meeste zijn verbaasd over het grote aanbod en de verschillende kleuren groen. En het maakt de keuze dan niet altijd makkelijker! Het is een ware kunstgras beleving, niet alleen zien maar ook voelen welk kunstgras het meest aanspreekt. Dan is het een mooie uitdaging om de klanten mee te nemen in het proces van praktische overwegingen en wat ze gewoon mooi vinden. 
Het verhaal van de klant te beluisteren, de reden(en) waarom ze kunstgras willen; voor het gemak, voor de kinderen, bij hun vakantiehuis, voor opa en oma op het balkon, of omdat men geen onderhoud meer wilt en groen gewoon vriendelijker is. Leuk voor de jeu de boules, speelplek of gewoon een stukje voor in het aquarium!
Persoonlijk advies en contact maakt iedere dag en ieder gesprek anders, het is ontzettend leuk de mensen goed advies te geven, en blij de deur uit zien gaan.

Kunstgras adviseur

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple