De hond en het kunstgras


Regelmatig krijgen we de vraag of kunstgras ook geschikt is voor huisdieren en met name honden. Het antwoord daarop is makkelijk want honden zijn dol op kunstgras. Dit blijkt ook de ervaringen die we meemaken op onze markten.
Regelmatig krijgen we de vraag of kunstgras ook geschikt is voor huisdieren en met name honden. Het antwoord daarop is makkelijk want honden zijn dol op kunstgras. Dit blijkt ook de ervaringen die we meemaken op onze markten.

Want u heeft grote kans dat u ons ook eens tegen komt op markten, braderieën of in een winkelcentrum. Op deze evenementen is het heel prettig dat we de mensen persoonlijk kunnen informeren en adviseren over kunstgras. Dat doen we dan vanuit een mooi aangeklede marktkraam. We nemen dan ook veel kunstgras mee zodat de bezoekers een ware kunstgras beleving mogen ervaren, en kunnen zien en voelen wat de verschillen zijn. Hierdoor krijgen de mensen een goede indruk van  de uitstraling en mogelijkheden van kunstgras!

Maar niet alleen de mensen!

Het gebeurt meer dan eens dat de hond die met het baasje gezellig mee wandelt zich tevreden laat neervallen op het kunstgras en uitbundig knuffelt met de grasmat. Dus: niet alleen mensen vinden kunstgras geweldig! Nou en u begrijpt als de hond het al zo heerlijk vindt dan zijn de baasjes ook snel om tot het aanschaffen van kunstgras!

En mocht de hond eens een 'ongelukje' hebben, dan geen nood, een emmer water over het gras, dan is dat probleem ook weer opgelost. 

hond en kunstgras

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram 

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright Balkenende Hoveniers
Pluslive.nl | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple