Nieuws

Deze pagina wordt wekelijks gevuld met leuke nieuwtjes en/of ervaringen uit het werk als hovenier en als kunstgras adviseur. Een kijkje achter de schermen, nieuws uit het vakgebied of een persoonlijk verhaal.

Mocht u naar aanleiding van het nieuws of de verhalen vragen hebben, kunt u mailen naar; Sonja@balkenende.nl.

19-augustus-2017

Wat een feest kunnen de organisatoren van Mooie Boules er van maken! 

Dit keer mochten wij, wederom,  de Jeu de Boules banen regelen op het dakterras van Hotel Ramada Apollo Amsterdam Centre. Jeu de Boules banen van kunstgras 10m x 2m met onderdoek en stopbalk. Hierop kan fantastisch het Jeu de Boules gespeeld worden. De jongens van Mooie Boules maken er een prachtig evenement van.

                 Kunstgras Jeu de Boules

14-juli-2017
Kunstgras voor in de tuin, op het balkon, op het speelplein, het verzorgingshuis of op de beurs, het kan allemaal! En wij, Kunstgrasgigant Lisserbroek, verzorgen dit graag. Met al bijna 30 jaar ervaring als hovenier is dit ons dagelijks werk. Kunstgrasgigant Lisserbroek is een onderdeel van Balkenende Tuin&Wonen in Lisserbroek.
6-juli-2017
We horen het steeds vaker, met name in de steden zoals Haarlem en Amsterdam dat bij een flinke hoosbui de tuinen onder water staan. En bijna logisch zeggen wij dan ook, heel veel tuinen zijn dicht getegeld! Zonde! Er zijn zoveel mogelijkheden om dit te voorkomen, dit vraagt natuurlijk wel om een goede balans. De tuin mag niet te nat zijn, maar ook niet te droog.
8-juni-2017
We kregen een leuke aanvraag voor een groot stuk blauw kunstgras voor een padel baan in Amsterdam, Olympiaplein. Ik weet niet of iedereen weet wat padel is, maar het is een dynamische sport wat enorm populair wordt en eigenlijk al is!
24-mei-2017
Vorige week kregen we bezoek van studenten van de 'Capital Trees', een tuinclub uit Richmond (Virginia). Arjan Balkenende presenteerde de verschillende tuinen op locatie. Een prachtige zonnige dag met hele enthousiaste mensen en prachtige tuinen!
18-mei-2017
Regelmatig krijgen we de vraag of kunstgras ook geschikt is voor huisdieren en met name honden. Het antwoord daarop is makkelijk want honden zijn dol op kunstgras. Dit blijkt ook de ervaringen die we meemaken op onze markten.
6-mei-2017
Kunstgras wordt steeds populairder. Hierdoor is een zeer uitgebreid assortiment ontstaan wat we u graag willen presenteren. We hebben onze collega’s opgeleid tot ware kunstgraskenners en de kneepjes van het vak willen we natuurlijk met u  delen.
4-mei-2017
Iedere tuin, hoe groot of hoe klein, is fantastisch om te doen. We starten doorgaans met een puinhoop en binnen een paar dagen ontstaat een prachtige tuin! Iedereen wordt er blij van en wij ook.

 

facebook balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin twitter balkenende hoveniers   youtube balkenende hoveniers lisserbroek lisse tuin  Balkenende-hoveniers-kunstgras-Pinterest  Balkenende-hoveniers-kunstgras-Instagram

whatsapp balkenende hoveniers lisserbroek lissetuin
bereikbaar van
07:00 tot 22:00 uur.
BALKENENDE Tuin&Wonen
Kruisbaak 3
2165 AJ
Lisserbroek
arjan@balkenende.nl

06 46708161

© Copyright www.balkenende.nl
Pluslive.com | Hillegom | NL - made by: CMS Made Simple